Boka Tid

Focus RF facelift

RF Facelift är en fantastisk hud åtstramning förfarande med radiofrekvensenergi som värmer hudens vävnader i  behandlingsområdet. Detta stimulerar produktionen av kollagen och ger en uppstramande effekt i slappa hud,

rynkor reduceras, märken lyfts  och texturen i huden blir mjuk och elastisk.
acne ärr , lyfta bröst, lyfta rumpa , ta bort bristningar och fett.

Hud Skärpning via fokus RF Facelift ger praktiskt taget smärtfri och snabb lösning för slapp hud.  Med RF ansiktslyftning, kan du ha tight och
fast hud utan kirurgi.


RF Facelift är idealisk för inriktning på avslöjande tecken av åldrande, inklusiv halsbiten och hals slapphet, hängiga under ögonen, slappa linjer, linjer i panna och nasolabiala veck.

Fördelar med Radio-Frequency hud åtstramning:

1:Säker och effektiv
2:Minimal behandlingar
3:Behandlar alla hudfärger för slapphet, hängiga och förlust av elasticitet
4:omformas hudens lagre genom att stimulera nytt kollagen tillväxt

En serie av 6-10 veckors behandling rekommenderas för att uppnå de önskade resultaten. Varje session varar ca 10-40 min och det håller 3-10 år beroende på vad man har för hud .

Prioritera:

Innebär att man helt enkelt informerar kunden om att det som denne vill korrigera inte kommer att räcka för att uppnå önskat resultat. Det är viktigt att du noggrant bedömer vad som är den relativa betydelsen av varje bidragande faktor och därefter prioriterar rätt. Det här gör att du kan fatta ett kompetent beslut angående vad som är nödvändiga ingrepp för uppnå det resultat du önskar. Du kan också fatta ett kompetent beslut angående hur mycket eller lite lyft du vill utföra. En och samma lösning för alla är aldrig lämpligt.

Innehåll:

Vi kan utvärderar ansiktets åldrande genom att dela in ansiktet i tre anatomiskt sammankopplade regioner; övre delen av ansiktet, mellanansiktet och nedre delen av ansiktet samt halsen. Den här uppdelningen hjälper kunden att förstå åldrandet och dess effekter i respektive område. Det är viktigt att titta på flera problem inom ett och samma område för att få ett optimalt och naturligt resultat. Det är också viktigt för dig att förstå den relativa betydelsen av varje komponent. Det här gör att du uppnår optimalt resultat med så lite behandlingar som möjligt.

Konceptet ansiktslyftning har dramatiskt förbättrats under det senaste decenniet. Mer fokus ligger på hudåtstramning och mer fokus på återskapning . Det här gör att man slipper se opererad ut och det skapar ett mer naturligt och ungdomligt utseende.Ansiktets åldrande är en mycket komplex process. Primärt involverar processen att fettet och musklerna i ansiktet dras nedåt och försvinner, och sekundärt att huden blir slapp och börjar hänga. Därför är det viktigaste att se till varje kunds specifika behov . ”Fokus RF Lift” är ett metodisk sätt att identifiera orsaken bakom varje individs åldrande och åldertecken, och därefter applicera den mest lämpliga behandlingsmetoden. Det här gör resultatet förutsägbart och återhämtningstiden minimal. Det behandlar de underliggande problemen istället för att skapa ett uppstramat eller opererat utseende. Med Fouks Rf kan vi komma djupare ner i huden och kan därför även behandla strukturen i huden och ojämnheter som exempelvis akneärr och rynkor. Fokus Rf är världens bästa och säkraste metod för hudföryngring!

Hur kan man förbättra hudkvaliteten?

Med en fokus RF behandling eller IPL behandling. Detta penetrerar dermis och gör att den läker med tjockare och mer elastisk dermis som resultat. Behandlingen kräver alltifrån tre dagar till två veckors återhämtning för den resultat man är ute efter. Det mest imponerande resultatet av fokus Rf eller Ljus behandling med IPl är dess förmåga att sudda ut ålderfläckar som orsakats av solen.

Tydlig definiering av de främsta orsakerna till problemen när det gäller ansiktets åldrande hos män och kvinnor:

Anatomiskt är det väldigt liten skillnad mellan män och kvinnor när det kommer till ansiktets åldrande. Men det är stor skillnad mellan behandling och förväntningar. Män är mycket mindre tolerant när det gäller att se opererade ut och därför är det mycket viktigt att resultatet ser helt naturligt ut och detta kan göras med focus RF

Till de vanligaste problemen hör:

1.Att ögonen ser trötta ut
2.Att kinderna ser magra och ihåliga ut
3.Att kinderna hänger ner över käklinjen
4.Att huden på halsen är slapp

Identifiera bidragande orsaker:

”Fokus RF Lift” identifierar bidragande orsaker till ansiktsföryngring. Ansiktets åldrande är inte en isolerad process; den involverar vanligtvis en hel sektion i ansiktet, om inte hela ansiktet. Det kan vara svårt att förstå, men om man tänker efter så verkar det hela rimligt. Ett bra exempel är trötta, hängande ögonlock. Kunden tror vanligen att problemet blir löst genom att man tar bort överskottshuden från ögonlocket, men så är oftast inte fallet och särskilt inte hos personer över 40 år. Ofta hänger huden vid sidan om ögonen, vilket beror på att ansiktet runt ögonen börjar falla nedåt. För att behandla detta problem måste man se till hela området, annars blir resultatet onaturligt då en del föryngras och en annan förblir slapp. Problemet avhjälps bäst genom Fokus Rf ansiktslyft. Denna behandling kan komma åt alla de bidragande orsakerna till problemet.
Ett mera komplicerat exempel är vad som händer med ansiktet och halsen när vi åldras. Det finns alltid flera bidragande orsaker och det är vårt ansvar att bestämma vilka av dessa orsaker som är baserat på de individuella förutsättningarna. Genom att titta på en helhet kan man enkelt förstå vad anledningen till problemet består i.

Vad gör ett tinninglyft?

Ett tinningslyft har mycket att göra med föryngring av övre delen av ansiktet. Det lyfter upp huden i ögats ytterkant vilket gör att du slipper se ledsen ut när du inte är det. Det lyfter också utsidan av ögonbrynet vilket ger en väldigt elegant utseende. Vanligen ersätter behandlingen helt och hållet ett ögonbrynslyft. Syftet är inte att lyfta upp ögonbrynen, vilket kan få dig att se äldre och ständigt överraskad ut, utan snarare att förbättra ögonbrynens form. På kvinnor skapar det här ingreppet ett elegant och definierat övre ögonlock, vilket gör att det är lätt att sminka sig utan kladd. Storleken på ögonlocket bestäms av kunden . Män är ofta ute efter ett mindre dramatiskt resultat och tolererar inte att ögonen ser opererade ut ,därför är fokus RF den bästa ingreppet.

Ögonbryn:

Med åldern och tilltagande volymminskning i ansiktet, kommer volym att försvinna även från området runt ögonbrynen och de kommer automatiskt att ramla nedåt. Ögonbrynen hänger aldrig enhetligt. Yttersidan av ögonbrynet hänger nästan alltid mer än insidan. Titta i spegeln för att se om det är så på dig. Om bara utsidan av ögonbrynet har ramlat är tinningslyft den bästa metoden för korrigering. Om hela ögonbrynet fallit kan ett ögonbrynslyft vara nödvändigt som gör via pannan. Ögonbrynen säckar ofta ihop för att övre ögonlocket och området upp till ögonbrynet har tappat stora mängder fett. Det här volymtappet gör att ögonbrynet sjunker, vilket inte beror på ett överskott av hud. Det gör också att det övre ögat ser ihåligt ut. Det bästa sättet att korrigera dessa problem är genom ett tinningslyft som lyfter yttersidan av ögonbrynet.Genom att korrigera orsaken till problemet ser ansiktsföryngringen mycket naturligare ut

Hålögdhet och nedsjunkenhet kring det övre ögonlocket:

Det här ämnet är en perfekt fortsättning på ämnet ögonbryn. Ögonbrynen hänger ofta därför att området kring ögonbrynen och det övre ögonlocket tappar fett i takt med att vi blir äldre. Det här gör inte bara att ögonbrynet ramlar utan också att det övre ögonlocket ser ihopsjunket och ihåligt ut.

Dålig hudkvalitet och solskador:

Med åldern och exponering för solen händer många ofördelaktiga saker med huden i ansiktet. Denna behandling som nämns ovan, behandlar överflödig hud och hud som hänger. Den största utmaningen ligger dock i dålig hudkvalitet. Åldrande gör att dermis blir tunnare. Detta, tillsammans med solskador, gör att huden tappar sin elasticitet. Därför blir huden på halsen och ansiktet, som är åtstramad och smidig på en 30-åring, lös och hängande på en 50-åring
Föryngring av mellan- och nedre delen av ansiktet:
Nedre ögonlocken
Det nedre ögonlocket är den mest komplexa delen av ansiktet när det kommer till åldrande. Det är bara nyligen som  man börjat att förstå vad som egentligen orsakar åldrande i det här området och det är till och mer mera nyligen som man kom på hur detta ska behandlas.

De största problemen med de nedre ögonlocken inkluderar:

Överskottshud
Hängande hud i ytterkanten av ögonvrån (kråksparkar)
Utbuktande fett i ögonlocket (påsar)
Mörka ringar under ögonen

Vart och ett av dessa problem orsakas av olika aspekter av processen åldrande. Nyckeln är att kunna identifiera vilka som är dina hudsakliga problemområden, prioritera dem och sedan åtgärda dem metodiskt. Innan vi går in på de individuella aspekterna av de nedre ögonlocken måste vi överväga de djupgående effekterna som fettreduceringen har på kinderna och de nedre ögonlocken. Det är troligt att det här är den enskilt största orsaken till att de nedre ögonlocken och mellanansiktet ser gammalt ut. Men detta är något som vi bara nyligen börjat förstå.

Överskottshud på övre delen av kinderna och kråksparkar; trött utseende:

”fokus RF” behandlar problemet genom ett tinningslyft med eller utan reducering av överskottshud från det nedre ögonlocket. Det stramar åt den slappa huden hela vägen till övre delen av kinden och området där kråksparkar uppstår. Behandlingen har många positiva effekter. Den reducerar kråksparkar och överskottshud i den laterala delen av det nedre ögonlocket. Dessutom skapar den ett ungdomligt och elegant utseende. Tiningslyft lyft en mycket effektiv behandling för både det övre och det nedre ögonlocket. Det beror på att ett tinningslyft har en kraftfullt föryngrande effekt på hela den laterala ögonregionen. Och åldrande i området runt ögonen står för en stor del av det vi identifierar som åldrande i den övre delen av ansiktet.

Påsar under ögonen:

Påsar under det nedre ögonlocket orsakas av två helt olika processer som båda involverar fett. Den första processen är den mest uppenbara och orsakas av en utbuktning av fett från det nedre ögonlocket. Fettet svullnar mer på morgonen och när du är trött. Den andra processen är mindre uppenbar och orsakas av fettförlust i övre delen av kinderna. Du kan få detta bekräftat genom att trycka ner pekfingret i cirklarna under dina ögon. Högst troligen kommer du omedelbart att känna skallbenet. Det beror på att fettet som en gång täckte benet har smält bort.

Håliga kinder och mörka ringar under ögonen:

Alla människor tappar fett i kinderna, vilket är en process som startar samma dag som vi föds. Att tappa fett i ansiktet före 16 års ålder anses vara kopplat till att man tappar sitt bebisfett. Att tappa fett i ansiktet efter 30 års ålder anses vara kopplat till åldrande. Vid 20 års ålder anses det här åldrandet vara attraktivt eftersom det skulpterar och definierar ansiktet; särskilt kinderna och käklinjen. Men när vi kommer över 30 är fettreserverna borta och åldrandet sätter in. Den här fettreduceringen blir ett problem för kvinnor i 30-årsåldern och för män i 40-årsåldern. Det beror på att en mer definierad look är eftersträvansvärt hos män, medan det hos kvinnor betraktas som tidiga tecken på åldrande. Detta är anledningen till att kvinnliga modeller ofta befinner sig i tonåren eller strax över, medan män tenderar att se mer attraktiva ut något senare i livet. Betydelsen av fettförlust i kinderna är något som vi bara nyligen har börjat förstå. Det är kanske den viktigaste orsaken till vad vi uppfattar som ålderstecken i ansiktet. När vi nått 50 års ålder har det mesta av fettet i kinderna försvunnit och lämnat efter sig ett hålögt, magert utseende. Fettförlust på kindbenen är det som gör att vi får ringar under ögonen.

Kindben, käklinje och marionettlinjer:

Marionettlinjer, kindbenen och odefinierad käklinje behandlas rutinmässigt med en ansiktslyftning. Det är viktigt att utreda vad orsaken till problemet är så att man kan anpassa behandlingen bättre därefter. Marionettlinjer är det där vecket i mungipan som sluttar nedåt mot hakan (därav namnet, eftersom det ser ut som munnen på en marionettdocka).
Dessa linjer kan se ut som en förlängning av de nasolabiala vecken, men är något annat som också måste behandlas annorlunda. Anledningen till hängande kindben, utsuddad käklinje och marionettlinjer liknar varandra. Det är en kombination av att huden i ansiktet blir slapp, att fettet försvinner och att ansiktet därmed tappar volym. Att åtgärda vart och ett av dessa problem innebär att åtgärda var och ett av de underliggande orsakerna till problemet. När det är sagt kan du själv välja att bara korrigera problemet till hälften med ett mer konservativt ingrepp och detta med focus RF. Det här ger optimal föryngring eftersom det definierar käklinjen, eliminerar marionettlinjerna och ger fastare och ungdomligare kinder.

Rynkor på överläppen:

Rynkor runt läpparna orsakas av en kombination av faktorer. De mest signifikativa är
1.Förlusten av kollagen
2.Förlusten av fett
3.Den underliggande muskulaturens ständiga rörelse

Hängande mungipor:

kunder klagar ofta på att de ser ledsna eller upprörda ut på grund av en permanent rynka. Det här beror på att mungiporna med åldern börjat hänga nedåt. Den mest effektiva behandlingsmetoden är foukus RF