Boka Tid

Välkommen till Paloma Kliniken på Backaplan.
En professionell skönhetssalong som har funnits sedan 2012.

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster och har du några frågor tveka inte att fråga vår kunniga personal som gärna hjälper till med råd och tips.
Hos oss kan du känna dig trygg i att alla behandlingar och konsultationer sköts av professionell och legitimerad personal som skräddarsyr behandlingarna efter just dina behov.

Följ oss gärna på Facebook & Instagram där får du de senaste nyheterna och kan ta del av våra olika erbjudanden!

För bokning av konsultation/behandling i klinik avdelningen eller salong avdelningen gör du lättast på
våran Bokadirekt, länken hitter du på framsidan av våran hemsida "Boka tid" - Varmt välkommen!

Har du andra frågor eller funderingar kring behandlingar, tveka inte på att höra av dig till oss på

tel nr : 0313301064 / 0739646645

Paloma Kliniken